Studio Poldergoed levert een toonaangevend en hoogwaardig keramisch product, wat voor  kleinschaligheid en uniciteit staat. 

Naast de eigen collectie kunnen ontwerpen in samenwerking met de klant worden ontwikkeld of in opdracht worden uitgevoerd. Zo kan een ontwerp vanaf een tekening worden uitgewerkt tot een eindproduct of in overleg een product worden ontwikkelt dat aansluit op een (al bestaande) collectie. Ook het in oplage uitvoeren van bestaande ontwerpen van bv ontwerpers en kunstenaars behoort tot de mogelijkheden.

Andere mogelijkheden die Studio Poldergoed aanbiedt zijn de verwerking van halffabricaten, zoals het voorzien van kleur of decoratie op biscuit gebakken producten alsook het leveren van halffabrikaten.

Ook is het mogelijk advies te krijgen voor het werken met keramiek. Dit kan variƫren van het verwerken van het materiaal tot glazuren en het meedenken met klei-, glazuur- en stookproblemen tot het adviseren van productiemogelijkheden en inzet op locatie.

Op basis van beschikbaarheid is het mogelijk gebruik te maken van ovenruimte en atelierruimte.