Studio Poldergoed ontwerpt, ontwikkelt en produceert in eigen beheer producten in aardewerk, steengoed en porselein.  

Werken met keramiek vraagt ervaring en kennis van het materiaal om tot een goed product te kunnen komen. Ruime ervaring met een breed scala aan technieken stelt Studio Poldergoed in staat keramiek in vrijwel elke gewenste vorm te leveren. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever kan een nieuw product worden ontwikkeld of een bestaand idee worden uitgevoerd. Levering van prototypen, eindproducten en halffabricaten behoren tot de mogelijkheden. Kleurkeuzes zijn vrijwel onbegrensd en voor het aanbrengen van decoratie bestaan vele mogelijkheden, van transfers tot handbeschilderde unica.

Voor advies op het gebied van keramiek, of het nu is voor het maken van unica of voor het realiseren van een productie, is het mogelijk Studio Poldergoed in te huren.

Daarnaast is het mogelijk ovenruimte of atelierruimte te huren.